3D visualiseringer med forbehold for ændringer

Naturkig

Velkommen indenfor i et nyt hyggeligt nabolag af gule facadesten og bæredygtig thermowood, tegnet af den prisbelønnede tegnestue Vandkunsten.

De 7 første svanemærkede rækkehuse ligger i to rækker mod nord og syd, begge med åbne terrasser ud til den store fælleshave i midten.

Fra køkkenets hjørnevinduer har du udsigt til fællesvejen med træer og buske – og et naturligt overdække for hoveddøren mod regnvejrsdage.

Grønne linjer

Du finder indgangene til fælleshaven i hjørner mellem boligrækkerne, naturligt indhegnet af spirende træsorter. 

Her gror frugttræer og urtebede med vilde buske og stauder, som skaber rum i haven og inviterer nyt insekt- og fugleliv ind i bydelen, efter ny grøn plan fra SLA landskabsarkitekter.  

Omkring parkeringspladsen og renovationsøerne er også anlagt træer med åbne trækroner, der giver både skygge og levende lysspil på solskinsdage.

Naturens
principper

Da Tingbjerg blev til i 50’erne, vidste man ikke at forskelligartede træer, buske og planter giver større biodiversitet for insekter og fugle. 

Det er en vigtig del af det nye Tingbjerg i dag. Derfor planter vi mange nye arter i bydelen for at støtte den lokale natur omkring Utterslev Mose, Vestvolden og bystævneparken.

God biodiversitet skaber bedre levevilkår for dyr, insekter og planter – og et sundere miljø for alle. 

Menu

JA TAK, jeg vil gerne holdes orienteret med nyheder om projektet.

    JA TAK, jeg vil gerne tilmeldes nyhedsbrevet.