Naturkig

Velkommen indenfor i et nyt hyggeligt nabolag af gule facadesten og bæredygtig thermowood, tegnet af den prisbelønnede tegnestue Vandkunsten.

I nuværende gårdrum opføres henholdsvis 13, 9 og 8 rækkehuse der sammen med de eksisterende boliger skaber et nyt fælles haverum for de omkringliggende boliger.

Fra køkkenets hjørnevinduer har du udsigt til fællesvejen med træer og buske! Det overdækkede indgangsparti sørger for ly og læ når du låser dig ind i din bolig!

Grønne Linjer

Du finder indgangene til fælleshaven i hjørner mellem boligrækkerne, naturligt indhegnet af spirende træsorter.

Her gror frugttræer og urtebede med vilde buske og stauder, som skaber rum i haven og inviterer nyt insekt- og fugleliv ind i bydelen, efter ny grøn plan fra SLA landskabsarkitekter.

Omkring parkeringspladsen og renovationsøerne er også anlagt træer med åbne trækroner, der giver både skygge og levende lysspil på solskinsdage.

Den nye beplantning variere fra gårdrum til gårdrum – den endelige plan kendes ikke på nuværende tidpunkt.

Naturens principper

Da Tingbjerg blev til i 50’erne, vidste man ikke at forskelligartede træer, buske og planter giver større biodiversitet for insekter og fugle.

Det er en vigtig del af det nye Tingbjerg i dag. Derfor planter vi mange nye arter i bydelen for at støtte den lokale natur omkring Utterslev Mose, Vestvolden og bystævneparken.

God biodiversitet skaber bedre levevilkår for dyr, insekter og planter – og et sundere miljø for alle.