Tingbjerghusene
opføres af NREP

Søndag d. 25. februar kl. 11.00-12.00
Søndag d. 3. marts kl. 11.00-12.00

Vi opfører boliger, der er overkommelige for mennesker, og vi tror på at skabe langsigtede værdier.
Oplevelser tæt på dig

I Tingbjerg er der grønne omgivelser, smuk arkitektur, højt til himlen og plads til fællesskaber. 

Bydelen er et fantastisk sted for fritidsaktiviteter, uanset om du er til krea, computer eller sport. Spil fodbold i Brønshøj Boldklub, besøg bondegårdens dyr, lær at svømme i Tingbjerg svømmehal og mød dine naboer til fællesspisning og folkebanko i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. 

Gå på opdagelse blandt Tingbjergs smukke bygninger og engager dig i bydelens lokale foreninger. Her er masser af muligheder.

Naturoplevelserne venter på dig uden for din dør med Utterslev Mose og Vestvolden lige rundt om hjørnet.

Her er plads til gummistøvlesafari og gemmeleg – eller friske løbeture langs volden. Mellem rækkehuse og lejligheder ligger grønne haverum med legepladser, hyggekroge og havefællesskaber.  De grønne haverum udvikles i takt med bydelens udvikling i et tæt samarbejde med Tingbjergs beboere, både nye som gamle.

 

NREP's engagement i Tingbjerg

NREP er en nordisk ejendomsvirksomhed, der arbejder på at drive forandring og forbedre det byggede miljø til fordel for beboere, fællesskaber og byer. Vi bygger boliger, der kan betales af mennesker med almindelige indkomster og tror på langsigtet værdiskabelse.

Det gælder ikke mindst for Tingbjerg, hvor vi i samarbejde med Københavns Kommune og boligselskaberne, siden 2018 har arbejdet på at skabe et blandet, blomstrende fællesskab, der tiltrækker borgere, der ønsker at blive en aktiv og engagerende del af bydelen.

NREP udvikler over de kommende år 1.000 nye boliger til salg og privatleje – og udvikler omgivelser og aktiviteter, der skal bidrage til en fremgangsrig udvikling af området.

Boligerne sælges af Lokalbolig

Har du spørgsmål til boliger eller købsproces?

Kontakt os på projektsalg@lokalbolig.dk

Anette Uttenthal Ejendomsmægler, MDE
Michael Holbech Mårtensen Ejendomsmægler, MDE

Åbent hus

Kom og se prøveboligen (boligtype B). Her vil I møde mægleren fra Lokalbolig.

Åbent Hus afholdes på Skolesiden 20, 2700 Brønshøj:
Søndag kl. 12.00-13.00