Arkitektoniske rækkehuse
i grønne omgivelser

Søndag d. 25. februar kl. 11.00-12.00
Søndag d. 3. marts kl. 11.00-12.00

Velkommen til et hyggeligt kvarter med gule facadesten og miljøvenlig træbeklædning.
Oplevelser tæt på dig

I Tingbjerg er der grønne omgivelser, smuk arkitektur, højt til himlen og plads til fællesskaber. 

Bydelen er et fantastisk sted for fritidsaktiviteter, uanset om du er til krea, computer eller sport. Spil fodbold i Brønshøj Boldklub, besøg bondegårdens dyr, lær at svømme i Tingbjerg svømmehal og mød dine naboer til fællesspisning og folkebanko i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. 

Gå på opdagelse blandt Tingbjergs smukke bygninger og engager dig i bydelens lokale foreninger. Her er masser af muligheder.

Naturoplevelserne venter på dig uden for din dør med Utterslev Mose og Vestvolden lige rundt om hjørnet.

Her er plads til gummistøvlesafari og gemmeleg – eller friske løbeture langs volden. Mellem rækkehuse og lejligheder ligger grønne haverum med legepladser, hyggekroge og havefællesskaber.  De grønne haverum udvikles i takt med bydelens udvikling i et tæt samarbejde med Tingbjergs beboere, både nye som gamle.

 

Moderne rækkehuse skabt i Tingbjergs originale, smukke stil

Tingbjerghusene er tegnet af den prisbelønnede tegnestue Vandkunsten i samarbejde med landskabsarkitekterne SLA. Rækkehusene er kendetegnet ved de gule facadesten, som går igen i hele bydelen, miljøvenlig træbeklædning og ikke mindst private terrasser omgivet af vilde buske og urtebede. De flotte rækkehusene opføres mellem Tingbjergs øvrige bebyggelse og falder smukt ind takket være de gule mursten.

Se frem til at studere de skønne omgivelser fra køkkenets hjørnevinduer, nyde den rummelighed som loft til kip giver samt dagslyset som strømmer ind gennem de store vinduespartier på førstesalen. Rækkehusene byder også på overdækkede indgangspartier, som sørger for ly og læ, når du kommer hjem til din bolig.

Arkitektur som er bedre for dig og miljøet

Helt tilbage til tegnebrættet har det været visionen at skabe et hjem, som er godt for de familier, der flytter ind, men også for miljøet. Boligerne er Svanemærkede, og ud over det står ejendommen til at få guld i bæredygtighedsordning DGNB.

DGNB er en international anerkendt certificeringsordning, der vurderer en ejendoms bæredygtighed ud fra en række kriterier. Det at Tingbjerghusene forventes at få et guld certifikat betyder, at boligerne er skabt med fokus på at minimere deres miljømæssige påvirkning og ressourceforbrug.

Certificeringen betyder også, at der er tænkt på at skabe et sundt indeklima i boligerne, da det er afgørende for din sundhed og trivsel. Der er også tænkt på at skabe gode fællesområder, hvor du kan komme tæt på dine naboer og få gode minder.

Biodiversitet har også været et stort fokusområde, og det vil du blandt andet se i haverummene, hvor vilde planter, buske og træer vokser op, og inviterer insekterne ind.
I Tingbjerghusene er der tænkt på det hele, så du kan nyde tilværelsen og skabe minder for livet i sunde og gode omgivelser.

Smukke haverum til glæde for dig og insekterne

Mellem boligrækkerne finder du fælles haverum, som er naturligt indhegnet af spirende træsorter. Her inviteres nye og gamle beboere til at planlægge udformningen af rummene sammen. Således får man som beboer mulighed for at skabe et helt unikt haverum.

Biodiversitet er et fokusområde for haverummene, og frugttræer samt vilde buske og planter skal spire op her og invitere nyt insekt- og fugleliv ind i bydelen.

Da Tingbjerg blev til i 1950’erne vidste man ikke, at forskelligartet beplantning giver større biodiversitet. Men det er en vigtig del af det nye Tingbjerg. Derfor vil du se mange forskellige planter, buske og træer i hele bydelen, som er med til at støtte naturen omkring bydelen.