Skab minder for livet
i Tingbjerghusene

Skab uforglemmelige øjeblikke i dette hyggelige hjem, hvor hver detalje inviterer til samvær og velvære.

Arkitekttegnede rækkehuse med unikke detaljer

Glæd dig til at flytte ind i et helt nyt, arkitekttegnet rækkehus i 2 plan med 3-4 soveværelser fordelt på 83-115 kvadratmeter. Her får du din egen terrasse, omgivet af vilde buske og urtebede, hvor du kan nyde fritiden.

Saml hele familien til middage i dit skønne køkken-alrum, tilbered lækre middage i køkkenet fra Svane, mens du kigger ud ad de smukke hjørnevinduer. Nyd den rummelighed loft til kip giver på førstesalen og ikke mindst dagslyset, som strømmer ind ad de store vinduespartier.

Rækkehusene byder også på overdækkede indgangspartier, som sørger for ly og læ, når du låser dig ind i din bolig.

Gode rammer til hverdagens hyggelige stunder

Boligens hjerte er det skønne køkken-alrum, hvor du har god plads til at samle familie og venner til hyggelige stunder.

Se frem til at kokkerere lækre middage i dit helt nye køkken fra Svane, alt imens du nyder udsigten fra hjørnevinduerne til de skønne omgivelser. Køkkenet byder på hvidevarer fra blandt andet Siemens.

Nogle boliger byder på en spændende niveauforskel, hvor køkken-alrummet og stuen er forskudt med 3 trin, sådan at stuen er en smule løftet. Det giver køkken-alrummet en ekstraordinær loftshøjde, hvilket skaber en god rummelighed. Det gør også, at du får gode muligheder for at indrette en hyggelig stue.

Førstesalen byder på loft til kip, som giver en helt særlig rummelighed, samt store vinduespartier, der sørger for masser af dagslys. Her kan I trække jer tilbage og slappe af på værelserne, som I kan indrette efter behov. På denne sal finder du også det store badeværelse, med bruseniche, som er en fornøjelse at starte dagen i. Gæstetoilettet nedenunder rummer vaskemaskine og tørretumbler.

Mangel på opbevaringsplads bliver ikke et problem i Tingbjerghusene, for her får du et skur med plads til værktøj, græsslåmaskine og alt det, du ønsker at gemme væk.

I Tingbjerghusene er der tænkt på det hele, så du kan nyde tilværelsen og skabe minder for livet i sunde og gode omgivelser.

Sæt dit eget præg på boligen med tilvalg

Du skal have mulighed for at sætte dit eget præg på dit hjem, og derfor giver vi dig mulighed for at lave en række tilvalg til din bolig.  Du har blandt andet mulighed for at: 

  • Tilvælge inventar og hårde hvidevarer til køkkenet fra Svane 
  • Opgradere armatur 
  • Vælge mellem to typer trægulve  
  • Vælge mellem forskellige farver til fliserne på badeværelse og toilet.