Kom til åbent hus!

Søndag d. 25. februar kl. 11.00-12.00
Søndag d. 3. marts kl. 11.00-12.00

Oplevelser tæt på dig

I Tingbjerg er der grønne omgivelser, smuk arkitektur, højt til himlen og plads til fællesskaber. 

Bydelen er et fantastisk sted for fritidsaktiviteter, uanset om du er til krea, computer eller sport. Spil fodbold i Brønshøj Boldklub, besøg bondegårdens dyr, lær at svømme i Tingbjerg svømmehal og mød dine naboer til fællesspisning og folkebanko i Tingbjerg Bibliotek og Kulturhus. 

Gå på opdagelse blandt Tingbjergs smukke bygninger og engager dig i bydelens lokale foreninger. Her er masser af muligheder.

Naturoplevelserne venter på dig uden for din dør med Utterslev Mose og Vestvolden lige rundt om hjørnet.

Her er plads til gummistøvlesafari og gemmeleg – eller friske løbeture langs volden. Mellem rækkehuse og lejligheder ligger grønne haverum med legepladser, hyggekroge og havefællesskaber.  De grønne haverum udvikles i takt med bydelens udvikling i et tæt samarbejde med Tingbjergs beboere, både nye som gamle.

 
En ny grøn bydel

Dyrkningshaver, grønne arealer og hyggelige naborum.

Det var visionen for Tingbjerg, da det blev designet i 50’erne af den kendte byplanlægger, Steen Eiler Rasmussen.

Nu vokser den københavnske bydel tilbage til rødderne gennem et langsigtet samarbejde mellem Københavns Kommune, NREP, SLA, Vandkunsten og boligselskaberne. 

Over de næste år gror mere end 1.000 nye boliger, frodige fælleshaver, handelsstrøg og nyrenoverede institutioner for skole, børnepasning, fritidsaktiviteter og kulturliv. 

Gå på opdagelse i lokalområdet